11 de febrer del 2016

Xerrada "La resolució de conflictes, a la recerca de la felicitat"

Hem començat el Cicle de Pau a Cornellà, això vol dir que tenim un seguit d'activitats (a part del Curs d'Agents de Pau) per promoure la Cultura de Pau i tot el que l'envolta.
Com no podia ser d'altra manera, us volem oferir una bona oportunitat per reflexionar en un tema que té a veure amb tot això. Hem buscat un expert en resolució de conflictes i hem trobat al Xavier Pastor, una persona molt preparada en tot el que es relaciona amb la conflictologia (i el que està relacionat).

Aquesta vegada, el que pretenem és que sigui una xerrada que vingui de gust a tothom, ja estigui immers en temes de cooperació, voluntariat... o no. Això tant és, perquè el tema que us proposem és la resolució del conflicte quotidià, el que ens trobem cada dia, el que ens treu la pau i la tranquil·litat; tenint en compte que si extrapolem les pautes que en Xavier ens donarà a la xerrada a àmbits més extensos, segueixen sent vàlides.

La xerrada serà el dia 24 a les 19:00 a la Sala Polivalent de la Biblioteca Sant Ildefons. Promet ser molt interessant, no us la podeu perdre!! Podeu convidar a tots aquells que tinguin un mínim interès a ser més feliços, a qui no l'interessa això?!!

Per a més info us deixo l'enllaç a la notícia web http://bit.ly/1PY0JbA