24 de febrer del 2016

Activitats ambientals als parcs de Can Mercader i de la Infanta

Benvolguts i benvolgudes,

Aquest diumenge 28 de febrer comença una nova programació d'activitats ambientals als Parcs de Can Mercader i de la Infanta de Cornellà, que tindran lloc tots els diumenges al matí.

Jugatecambiental al Parc de la Infanta

El Parc de la Infanta inaugura una nova Jugatecambiental, que funcionarà tots els diumenges de 11:30 a 13:30h. i s'ubicarà al costat dels jocs infantils centrals del parc.

La Jugatecambiental comptarà amb un espai de joc per les famílies, que ofereix una oportunitat d'aprenentatge i experimentació a través del joc, tenint com a fil conductor la sostenibilitat ambiental i amb una activitat diferent cada setmana.

Aquest diumenge 28 de febrer tindrà lloc l'activitat La samarreta del parc i els elements naturals.

Activitats ambientals al Parc de Can Mercader

També es podrà participar a la Jugatecambiental al parc de Can Mercader, que s'ubicarà cada setmana al costat del Mercat de Pagès, i que comptarà també amb activitats ambientals adreçades a públic familiar i d'altres adreçades a públic adult.

Aquest diumenge 28 de febrer tindrà lloc l'activitat El conte de la Irene i gimcana de descoberta de parc.


Us fem arribar en document adjunt la programació de totes les activitats ambientals als parcs del primer semestre.

Cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans

També es faran als parcs de Cornellà tres de les activitats del 10è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans que organitza l'AMB. Podeu trobar tota la informació al seu programa.