29 de febrer de 2016

Jornada Lúdic-formativa PELL


Com cada any celebrem la Jornada lúdic- formativa per a mares- pares i els seus infants, en aquesta ocasió serà el dia 4 de Març  a les 17:30 hores al PELL –Parc Esportiu Llobregat-.  

Us enviem el Programa de la Jornada on detallem el Taller de mares-pares “Pautes COMUNICATIVES per millorar les EMOCIONS i l’AUTONOMIA dels nostres fills/es” i el Taller de manualitats per a nens-nenes “El monstre de colors”. Simultàniament hi hauran espais de Ludoteca per els més petits.

Per una altra banda, enviem el full d’inscripció a la Jornada on les famílies s’han d’inscriure prèviament i entregar-les a l’AMPA ó bé enviar-les al correu del departament.Emmarcat en el programa Família i Valors del Departament de Polítiques de Família, conjuntament amb el Parc Esportiu Llobregat, us oferim una Jornada lúdic-formativa per a mares-pares i els seus infants.DIA 4 DE MARÇ 2016

PROGRAMA:

17,30 h: arribada de les famílies al Parc Esportiu.

17,45 h a la Sala d’Actes:
Taller “Pautes COMUNICATIVES per millorar les EMOCIONS i l’AUTONOMIA dels nostres fills/filles”, a càrrec la Sra. Marisa Ara psicòloga del Gabinet CAPI.
  • Activitat Taller 1: Paraules destructives- AUTOESTIMA negativa. Paraules constructives –AUTOESTIMA positiva.

  • Activitat Taller 2: Com ajudar als nostres fills/filles a ser més AUTÒNOMS i RESPONSABLES.Simultàniament hi hauran 3 espais de Ludoteca i 1 taller :

Ludoteca 0-3 anys amb un acompanyant adult.

Ludoteca 4-6 anys i 6-8 anys.

Taller de manualitats “El monstre dels colors” de 7 a 10 anys a càrrec de l’Associació Cultural Corncrenata.

Aquestes activitats finalitzaran a les 19,15 h. aproximadament.

A totes les famílies assistents se’ls entregarà una invitació familiar per poder accedir el cap de setmana a la piscina coberta.Cornellà de Llobregat, 17 de febrer de 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada