L'AMPA

L’AMPA Suris és una associació, sense ànim de lucre, que agrupa les mares i pares d’alumnes de l’escola.
El seu principal propòsit és col·laborar amb el centre per complementar la tasca educativa dels nens.

És per això que treballem en grans blocs:

- Potenciar activitats entre pares/mares i nens/es (Carnaval, festa fi de curs...).

- Interlocutors amb les diferents administracions.

- Serveis a les famílies (acollida, casals, activitats extraescolars, etc.).JUNTA  • Presidenta: Natalia
  • Vice presidenta: Noemí
  • Secretària: Yolanda
  • Tresorera: Rosana


ESTATUTS DE L'AMPA


Estatuts de l'AmpaCOMISSIONSMenjador:
El servei del menjador de l'escola Suris és responsabilitat de l'AMPA. Aquesta comissió és la interlocutora amb l'empresa que ofereix el servei. El seu objectiu es vetllar per la seva qualitat.

Carnaval:
L'AMPA de l'escola Suris participa cada any a la Rua de Carnaval que organitza l'Ajuntament. La comissió de Carnaval és l'encarregada de dissenyar la disfressa i la resta d'elements que es fan servir durant la rua.

Festes:
Amb l'objectiu de dinamitzar les relacions entre les families i l'escola, l'AMPA organitza diverses festes durant el curs escolar. La comissió de Festes és la responsable d'organitzar-les.

Socialització de llibres:
Aquesta comissió gestiona el projecte de socialització de llibres de l'escola. Es tracta d'un projecte lliure i voluntari que promociona la socialització i reutilització de llibres de text entre els alumnes de l'escola entre tercer i sisè de primaria. El projecte es fonamenta en una idea bàsica, aprofitar el llibres que a final de curs es troben en bon estat per a que els puguin fer servir altres alumnes al curs vinent.

Patis:
Dins del projecte de convivència de l'escola, aquesta comissió te per objectiu la millora i dinamització, tant dels espai com de les activitats que es porten a terme durant les estones que els alumnes passen als patis de l'escola. 

Extraescolars:
L'AMPA ofereix als alumnes de l'escola Suris una variada oferta d'activitats extraescolars. Aquesta comissió és l'enllaç amb l'empresa que presta el servei.

Anglès:
Aquesta comissió coordina l'extraescolar d'anglès amb l'escola d'anglès que la realitza.

Casal:
L'AMPA organitza cada any el casal d'estiu per facilitar la conciliació familiar del membres de la comunitat educativa de l'escola Suris. Aquesta comissió és l'enllaç amb l'empresa que presta el servei i vetlla per la seva qualitat. 

Comunicació:
L'AMPA es comunica amb els seus associats per diversos canals, entre els que destaquen el blog, facebook i instagram. Aquesta comissió és l'encarregada de mantenir actualitzats aquest canals.