12 de maig del 2013

REUNIÓ ASSAMBLEA COMUNITAT EDUCATIVA DE CORNELLÀ 13-05-13


A l'assemblea d'avui, abans de la manifestació, a la plaça de l'Ajuntament. S'ha vist la necessitat de continuar en la lluita, fins que es retiri la LOMCE, que demà Wert portarà al Consell de Ministres.



S'han proposat diferents accions de com continuar amb mobilitzacions i actes de diferent mena. Coses que es poden fer amb petites forces i que tinguin molta visiblitat.

Per discutir i organitzar tot això veiem la necessitat d'augmentar la participació de tots els sectors i centres de la comunitat educativa. Hem de reforçar l'Assemblea de la comunitat educativa de Cornellà, aconseguint que participin almenys un representant de cada centre de Cornellà, de les famílies, els estudiants de sencundaria i batxillerat, el professorat i el personal administratiu, conserges i neteja.

A l'assemblea s'ha decidit convocar una reunió de l'assemblea de la comunitat educativa per al dilluns 13 de maig, al ateneu popular de Cornellà, situat al carrer de Jacinto Guerrero n º 8. És el carrer de damunt de l'escola de musica.

Per entrar en contacte amb els altres sectors podem fer-ho a través de la Federació d'Associacions de veïns, que estan participant en tots els sectors. Per això fem extensiva la convocatòria a ells i els demanem que facin el impossible per venir.

Per qüestions de treball jo he estat l'únic representant de les famílies en l'assemblea. El professorat m'ha dit que volen connectar mes amb les famílies, per explicar la seva situació i com no només estan lluitant pels seus qüestions laborals, sinó també en defensa d'una escola pública de qualitat. Jo des de la federació d'AMPAS (FAMPA) us convido a una major participació a l'AMPA del vostre centre. A més participació mes podrem aconseguir.

Us esperem no hi falteu. Entre tots podem.