12 de maig del 2013

ACTIVITATS D'ESTIU - FUNDACIÓ CATALUNYA-LA PEDRERA


LA PEDRERA

A La Pedrera, durant l'estiu seguim oferint activitats, que intenten apropar-nos a la història. Activitats relacionades amb l'edifici, Gaudí, el Modernisme català, l'arquitectura i la natura, i que pretenen estimular la creativitat i la innovació. Podeu veure el fitxer adjunt per visualitzar la descripció de cada un dels tallers, així com les edats a les quals va adreçat. Cliqueu aquí

MÓN ST BENET

A Món Sant Benet, a més de les activitats permanents del Servei Educatiu, aquest estiu oferim tallers lúdics especialment creats i inspirats en l'estiu (jocs, aire lliure, receptes refrescants) que de ben segur tots gaudireu. Podeu veure el fitxer adjunt per visualitzar la descripció de cada un dels tallers, així com les edats a les quals va adreçat. Cliqueu aquí.

MÓNNATURA DELTA DE L'EBRE

A MónNatura Delta de l'Ebre, podeu gaudir de les activitats que us hem preparat per aquest estiu i que us permetran descobrir els aspectes més representatius de l'entorn natural i la vida en aquest territori: els ocells, la sal, la pesca tradicional i el paisatge canviant. Podeu veure el fitxer adjunt per visualitzar la descripció de cada un dels tallers, així com les edats a les quals va adreçat. Cliqueu aquí.

INFORMACIÓ I RESERVES:

Tel. 902 090 174