7 de maig del 2016

CORNELLÀ SOLIDARI

Col·labora en aquest projecte solidari
Si no veus bé aquest correu obre en el teu navegador


Vacances en pau 2016. Acollim infants sahrauís


Cornellà Solidari organitza cada any el programa Vacances en Pau, que consisteix en l’acollida d’infants sahrauís per part de famílies de Cornellà durant els mesos de juliol i agost. El programa es planteja en un marc de solidaritat i d’ajuda desinteressada per tal d’oferir unes vacances a aquests nens i nenes que han nascut i viuen al desert, als Campaments de Refugiats de Tindouf (Algèria).

Els objectius del projecte són:
  • Oferir als infants sahrauís, nascuts en mig d’un clima de conflicte, la possibilitat d’introduir-se i participar en una cultura de Pau a la nostra ciutat.
  • Rebre atenció sanitària especialitzada que no troben als campaments de refugiats, com estableix la Declaració Universal dels Drets de la Infància.
  • Donar a conèixer a les famílies que participen en el Projecte de Vacances en Pau, i a la resta de la ciutadania, la difícil situació que viuen aquests infants sahrauís en els campaments de refugiats.
  • Perfeccionar el seu castellà, que és la segona llengua oficial del Poble Sahrauí.
El poble sahrauí viu dividit. Per una banda, als Campaments de Refugiats de Tindouf, al desert d’Algèria. Per l’altra, els sahrauís viuen a la seva terra, el Sàhara Occidental, on pateixen la repressió per part del Govern marroquí, que ocupa i espolia la seva terra

Si vols participar en aquest programa ens pots enviar un correu electrònic a l'adreça: info@cornellasolidari.org
 
Amb el suport de: