17 de maig del 2016

Concentració 18.05.16 18h davant Serveis Territorials Baix Llobregat

Com bé ja sabeu el divendres a les 10:30h la Comunitat Educativa de Cornellà ens vam reunir  amb els grups parlamentaris per manifestar el nostre desacord amb el tancament de la línia de P3 de l'Areny i de la resta de tancaments previstos al Baix Llobregat. 

A les 13 h ens vam reunir, juntament amb els nostres representants municipals, amb el director de Serveis Territorials. D'aquesta reunió vam concloure que continuem sent números pels Serveis Territorials i per la consellera d'Educació, que no tenen en compte el projecte de l'escola, situació del barri, situació dels mestres i la qualitat de l'educació  pública.

La lluita no ha acabat i per això us convoquem a la concentració que es farà el dimecres dia 18 a les 18 h davant la direcció de Serveis Territorials del Baix Llobregat a Sant Feliu (c. Laureà Miró, 328)

Tanmateix, us fem arribar cartell per tal que en feu difusió així com la carta adreçada als Ajuntaments i Comunitats Educatives del Baix Llobregat que han aprovat mocions contra el tancament d'aules de P3 públiques i la baixada de ràtios.

Que no t'ho expliquin, vine i manifesta't per una escola pública i de qualitat!!!!


Comunitat Educativa de Cornellà