10 de novembre del 2015

Jamtoday Fair: El Videojoc com a metodologia educativa en l'aprenentatge d'hàbits saludables

Celebrem una trobada sobre la creació de videojocs, l’aprenentatge i els hàbits saludables


 
Obre aquest correu en el teu navegador

Jamtoday Fair: El Videojoc com a metodologia educativa en l'aprenentatge d'hàbits saludables

 


30 de Novembre i 1 de Desembre


Després de l’èxit de la darrera JamToday Gamejam, emmarcada en el projecte europeu JamToday, el proper 30 de novembre i 1 de desembre arriba al Citilab laJamToday Fair, una trobada coorganitzada amb l'Escola de Noves Tecnologies ENTI de la UB, sobre la creació de videojocs, l’aprenentatge i els hàbits saludables. La JamToday Fair oferirà durant aquests dos dies diferents claus per demostrar el potencial que ofereixen les Jams per crear videojocs en l'entorn d'aprenentatge.

El programa es dividirà en dos jornades. Per començar, la JamToday Business Game que té lloc durant el 30 de novembre entre 9 del matí i 5 de la tarda a les instal·lacions del Citilab. Aquest acte aplegarà els guanyadors de les 15 gamejams que s’han organitzat durant 2015 arreu d’Europa. Els participants se centraran en estratègies de negoci i màrqueting per fer créixer i atractiu el seu videojoc en el mercat. I és que quasi el 50% de l'èxit d'un videojoc és la campanya de promoció que té al darrera. A les 19.30h tindrà lloc un cocktail i un pitch dels videojocs guanyadors de les JAMs internacionals celebrades el 2015. Aquest acte tindrà lloc a ENTI-UB.

1 de desembre
L’endemà, 1 de desembre, celebrarem la fira al Citilab. Les activitats arrencaran a les 8.30 del matí amb el registre dels participants. Al llarg de tot el dia hi ha programats diversos workshops i conferències amb especialistes en videojocs, innovació i salut: jocs aplicats o "Serious Games". També es posaran a prova els diversos jocs dissenyats i, al final de la jornada, s’extreuran unes conclusions i se celebrarà una cerimònia de lliurament de premis.

La JamToday Fair és oberta a tothom. Us podeu registrar i consultar horaris, programa i experts que participaran en aquest web.

Què: http://jamtoday.citilab.eu/
Quan: 30 de novembre i 1 de desembre
On: Citilab Cornellà (Plaça Can Suris s/n de Cornellà) i ENTI-UB (C/ Diputació, 231 de Barcelona).

El projecte

Jam Today és la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. El projecte reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic, municipis, etc. per executar les Game Jam per tot Europa. Jam Today ofereix participar en les Game Jam i, a més, ha creat un conjunt d’eines simples i pràctiques que permeten guardar el propi joc desenvolupat, amb el suport de les 25 organitzacions de la xarxa Jam Today.

Organitza:

  


Amb el suport de: