7 d’octubre de 2015

Activitats de Medi Ambient a Cornellà de Llobregat
De l'11 al 18 d'octubre


Mercat d'intercanvi i segona mà de Cornellà


Quan: 11 d'octubre de 10 a 14h
On: Plaça de Sant Ildefons


​Saps que comprant productes de segona mà pots estalviar diners? Saps que si tens objectes a casa que no fas servir els pots intercanviar o vendre? Vine al mercat, passeja, busca, i troba bones ofertes! Alhora, participaràs en donar una segona vida als objectes i a evitar residus!

Aprofita i gaudeix també de les altres activitats que es faran a la Plaça: les activitats de les festes del Pilar i l’estand sobre prevenció del malbaratament alimentari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Bon aprofitament, un estand interactiu on de manera lúdica i divertida, adults i infants poden adquirir fórmules útils i senzilles d'aprofitament d’aliments per aplicar de forma quotidiana.

Activitats al parc de Can Mercader

Quan: diumenge 11 d'octubre d'11 a 14h
On: Parc de Can Mercader


​Jugatecambiental: la samarreta del Parc


Experimentarem i coneixerem les diferents formes i textures de les plantes i elements que ens envolten, deixant que la natura ens inspiri d'una manera creativa i divertida, per estampar la nostra pròpia samarreta, ajudant-nos i compartint. Amb les restes de les fulles també farem un braçalet que ens podrem posar.
A més a més es podrà participar a l'ESPAI DE JOC per divertir-se i explorar, que ofereix la Jugatecambiental.

Com fer compost

Sabeu que els residus que generem a la cuina i al balcó poden esdevenir un molt bon adob per les nostres plantes? En aquest taller t'explicarem com aconseguir-ho.

Jugatecambiental: taller de Land-art

Quan: diumenge 18 d'octubre d'11 a 14h
On: Parc de Can Mercader
Elaborarem, jugant, petites escultures amb elements naturals que construirem entre tots, que fotografiarem i que quedaran exposades al Parc durant unes hores, potenciant la nostre imaginació i destresa.
A més a més es podrà participar a l'ESPAI DE JOC per divertir-se i explorar, que ofereix la Jugatecambiental.


Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


​Caminada de la gent gran


Quan: dijous 15 d'octubre a les 10h
On: Jardins Arquitecte Calzada

Caminada saludable per la ciutat adreçada a la gent gran. El recorregut aproximat dura una hora i 30 minuts. S'iniciarà la ruta als Jardins Arquitecte Calzada(Linda Vista) i s'acabarà al Garden Center (c Progrés).

12a passejada en bicicleta pel Baix Llobregat

Quan: diumenge 18 d'octubre a les 11h
On: Mercat de Sant Ildefons

Passejada en bicicleta per set municipis del Baix Llobregat, per promoure el respecte pel medi ambient en l'àmbit del transport, en el marc de la Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura que aquest any té el lema "Tria. Canvia. Combina".
Sortida a les 10 h del diumenge 18 d’octubre des del Parc de la Marquesa de L’Hospitalet de Llobregat. El punt de trobada a Cornellà és a les 11 h en el Mercat Sant Ildefons i l'hora prevista d'arribada al Parc de Torreblanca és a les 12:15h. Recorregut total de 17,5 km (9,5 km des de Cornellà).
Inscripcions 30 minuts abans en sortida o punts de trobada.
No es recomana per menors de 8 anys.
Recorregut i més informació