18 de gener de 2017

VACANCES EN FAMÍLIA


Logo
Llibret digital Vacances en família 2017

Vacances en família 2017: inici del període de preinscripcions.

Preinscripcions del 16 de gener a les 12 hores fins el 6 de febrer a la mateixa hora

Per tretzè any consecutiu el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant l'Agència Catalana de la Joventut i el suport de la Direcció General de Famílies, organitza el programa Vacances en família als albergs de la Xanascat amb l'objecte de potenciar el lleure familiar fomentant, com un aspecte educatiu, la convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies.
El programa Vacances en família va dirigit a totes les famílies residents a Catalunya amb fills i filles menors de 18 anys. Aquelles famílies interessades a participar en el programa, podreu realitzar la preinscripció des del 16 de gener a partir de les 12 hores fins el 6 de febrer a la mateixa hora, als webs xanascat.cat/vacancesenfamilia treballiaferssocials.gencat. cat/ca/ambits_tematics/ families/lleure_familiar.
Tota la informació del programa la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar en el següent enllaç:
Calendari de torns

Calendari de torns i albergs de la 1a convocatòria

Consulteu el calendari de torns i els albergs que s'ofereixen durant la primera convocatòria. Torns compresos entre els mesos de març i agost 2017.
Escapa't a la neu

Escapa't a la neu!

Gaudiu de totes les propostes de neu dels albergs de muntanya de la Xanascat amb el programa Escapa't a la neu! Tant si t'agrada esquiar com si no, tenim activitats per a tots: excursió amb raquetes de neu, esquí de fons, múixing i moltes més. Consulta-les!