10 de setembre de 2016

Proper Mercat d'Intercanvi i Segona Ma de Cornellà

Benvolguts/des,
Us fem arribar informació del proper Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Cornellà. Se celebrarà el diumenge 18 de setembre al carrer Mossèn Jaume Soler, al costat del mercat Marsans de 10:30 a 14h.
Vine al mercat, passeja, busca, i troba bones ofertes! Alhora, participaràs en donar una segona vida als objectes i a evitar residus!
Si vols muntar una parada, reserva de forma gratuïta una taula a medi_ambient@aj-cornella.cat o al telèfon 93 475 87 18 (de dilluns a divendres de 9 a 13h), indicant el teu nom, telèfon, email i barri de Cornellà o municipi.
El número de taula s’assignarà automàticament per ordre d’inscripció. Per aquesta raó, si dues persones volen reservar taules una al costat de l’altra, caldrà que facin la inscripció conjunta indicant les dades dels dos participants.
Les inscripcions s’iniciaran vint dies abans de cada mercat i es tancaran el dimecres anterior al mateix. Per tant, per aquest mercat el període d’inscripció serà del 29 d’agost al 14 de setembre, ambdós inclosos. No s’acceptarà cap inscripció que es faci o s’enviï abans de la data d’inici d’inscripcions.
Animeu-vos!
Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat
93 475 87 18