15 d’abril de 2016

Mercat intercanvi 1 de maig


Benvolguts/des,
Us fem arribar informació de les edicions d’aquest any 2016 del Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Cornellà. 
EN AQUEST ENLLAÇ  trobareu les dates i ubicacions de tots el mercats de l’any.
El primer mercat de l’any se celebrarà el diumenge 1 de maig al Parc de la Infanta de 10:30 a 14h, dins els actes de les Festes del barri de Fontsanta-Fatjó.
Vine al mercat, passeja, busca, i troba bones ofertes! Alhora, participaràs en donar una segona vida als objectes i a evitar residus!
Aprofita i gaudeix també de les altres activitats que es faran al parc, com són les activitats de les festes del barri i l’espai de joc per famílies de la Jugatecambiental.
Si vols muntar una parada, reserva de forma gratuïta una taula a medi_ambient@aj-cornella.cat o al telèfon 93 475 87 18 (de dilluns a divendres de 9 a 13h), indicant el teu nom, telèfon, email i barri de Cornellà o municipi.
El número de taula s’assignarà automàticament per ordre d’inscripció. Per aquesta raó, si dues persones volen reservar taules una al costat de l’altra, caldrà que facin la inscripció conjunta indicant les dades dels dos participants.
Les inscripcions s’iniciaran vint dies abans de cada mercat i es tancaran el dimecres anterior al mateix. Per tant, per aquest mercat el període d’inscripció serà de l’11 d’abril al 27 d’abril, ambdós inclosos. No s’acceptarà cap inscripció que es faci o s’enviï abans de la data d’inici d’inscripcions.
Animeu-vos!