11 de gener del 2016

Sol·licitud d'ajut del CEBLLOB

Benvolguts/es

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ens informa que ha ampliat el termini per sol·licitar l’ajut per afavorir l’accessibilitat a la pràctica esportiva dels infants i joves amb majors dificultats socioeconòmiques.

Teniu fins el 15 de Gener per omplir el document adjunt i enviar-lo.


A continuació us adjuntem la sol·licitud per demanar una o ambdues línees d’ajut per afavorir l’accessibilitat a la pràctica esportiva dels infants i joves amb majors dificultats socioeconòmiques de la comarca:

-          Per una banda, el fons de contingència social de 20.000 € per tal d’atendre el cost de la quota d’inscripció d’aquells infants i joves del Pla Català d’Esport a l’Escola que més ho necessitin, prèvia sol·licitud i valoració del professor d’Educació física i del Consell Esportiu (ja hem reforçat aquesta informació als centres adherits al PCEE).

-          Per una altra, el pla d’ajuda del programa de JJEE, que contempla la subvenció del 50% de la quota d’inscripció a aquells esportistes amb majors dificultats socioeconòmiques. El Consell Esportiu destinarà el 0,5 € de cada inscripció dels esportistes d’aquest programa a aquest pla d’ajuda per tal de garantir la seva viabilitat.