23 de setembre de 2015

Mercats d'Intercanvi i de Segona Mà de Cornellà a la tardor

Benvolguts/des,
Us fem arribar informació de les properes edicions d’aquest any 2015 del Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Cornellà.
El proper mercat se celebrarà el diumenge 11 d’octubre a la Plaça de Sant Ildefons de 10 a 14h, dins els actes de les Festes del barri de Sant Ildefons.
Vine al mercat, passeja, busca, i troba bones ofertes! Alhora, participaràs en donar una segona vida als objectes i a evitar residus!
Aprofita i gaudeix també de les altres activitats que es faran a la Plaça com són les activitats de les festes del Pilar i també unaactivitat sobre medi ambient: l’estand sobre prevenció del malbaratament alimentari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Bon aprofitament. Es tracta d’un estand interactiu on de manera lúdica i divertida, adults i infants poden adquirir fórmules útils i senzilles d'aprofitament d’aliments per aplicar de forma quotidiana, des de la planificació de la compra, l'emmagatzematge, la conservació dels aliments i receptes d'aprofitament.
Si vols muntar una parada, reserva de forma gratuïta una taula a eflores@aj-cornella.cat o al telèfon 93 475 87 18 (de dilluns a divendres de 9 a 13h), indicant el teu nom, telèfon, email i barri de Cornellà o municipi.
El número de taula s’assignarà automàticament per ordre d’inscripció. Per aquesta raó, si dues persones volen reservar taules una al costat de l’altra, caldrà que facin la inscripció conjunta indicant les dades dels dos participants.
Les inscripcions s’iniciaran vint dies abans de cada mercat i es tancaran el dimecres anterior al mateix. Per tant, per aquest mercat el període d’inscripció serà del 21 de setembre  al 7 d’octubre, ambdós inclosos.
Els següent mercat fins a finals d’any se celebrarà dissabte 28 de novembre a la Plaça de l’Església.
Animeu-vos!