20 de setembre del 2012

INFORMACIÓ INICI EXTRAESCOLARS

Benvolguts pares i mares,
us informem que totes les activitats extraescolars comencen la primera setmana d´octubre. Les llistes estan penjades al taulell d´anuncis de l´escola. Podeu consultar els horaris a l´oficina de l´ampa o a ampasuris.blogspot.com.


  • Piscina al Parc Esportiu Llobregat: Els pares s´ocuparan de dur i vestir els seus fills. Els nens i nenes han d´estar a l´aigua a les 18.00h. El dijous, 27 de setembre, a les 17.15h, hi haurà una reunió informativa al Parc Esportiu.

  • Piscina al Poliesportiu Francesc Calvet de Sant Joan Despí: Els pares s´ocuparan de dur els seus fills a la piscina però dins els vestuaris hi haurà servei de monitors. Els nens i nenes han d´estar a l´aigua a les 17.10h i haurien d´arribar al poliesportiu a les 16.50h aproximadament. El divendres, 28 de setembre, hi haurà una reunió informativa a l´escola a les 16.45h.
Per anar a la piscina cal dur vestit de bany, casquet de bany, tovallola o barnús i xancles.

  •  Bàsquet: El primer dia de cada categoria després de l´activitat hi haurà una reunió informativa pels pares i participants a l´activitat.
  • Handball: El dilluns 1 d´octubre després de l´activitat hi haurà una reunió informativa per pares i participants a l´activitat.
  • Patinatge: El primer dia de cada categoria després de l´activitat hi haurà una reunió informativa per pares i participants a l´activitat. Cal dur patins, proteccions i casc.
  • Dansa i Teatre Musical: El primer dia de cada categoria després de l´activitat hi haurà una reunió informativa per pares i participants a l´aula polivalent.


Per a totes les activitats esportives cal dur roba esportiva i còmoda, bambes i una ampolla d´aigua. Si cal comprar un equipament per bàsquet o handball els monitors ja us en informaran, així com del calendari de partits.

 
  • Anglès: El dimarts, 25 de setembre a les 18h hi haurà una reunió informativa per a tots els pares i mares de totes les edats, a l´aula polivalent de l´Escola, on se us informarà també de com adquirir els llibres d´anglès, el preu dels quals ha disminuit una mica.
L´horari dels grups d´anglès al migdia és:

P4 i 1r-Dilluns de 13.45h a 14.45 h.
P5-Dimecres de 13.45h a 14.45 h
2on- Dimarts de 12.30h a 13.30h
3er i 5è-Dilluns i dimecres de 12.30h a 13.30h
 
HI HAURÀ SERVEI D ACOLLIDA GRATUÏTA PER LES REUNIONS DE PISCINA I ANGLÈS, AIXÍ COM PER TOTES LES REUNIONS DE PARES AMB LES MESTRES. CAL QUE US APUNTEU AL TAULELL D ANUNCIS DE DAVANT DE L OFICINA DE L AMPA. EL DIA DE LA REUNIÓ CAL AGAFAR ELS NENS A LA SORTIDA DE L ESCOLA I DUR-LOS A ACOLLIDA.

AMPA de l´Escola Suris
Cornellà, 20 de setembre de 2012