15 d’abril del 2012

Celebració 3ª BiciFesta al Parc Ciclista del Llobregat


Benvolguts/des,
 

Us informem que el proper 28 d’abril es celebrarà la 3ª Jornada BiciFesta al Parc Ciclista del Llobregat, activitat de promoció del ciclisme oberta a tots els nens i nenes d’entre 8 i 14 anys.

Us adjuntem el tríptic i el cartell de la 3ª BiciFesta que organitzarem el proper 28 d’abril al Parc Ciclista del Llobregat.

L’activitat esportiva té l’objectiu de fer promoció del ciclisme en edat escolar i està dirigida a esportistes entre 8 i 14 anys inclosos. En els documents adjunts trobareu més informació de les activitats que es portaran a terme i les modalitats d’inscripció a la mateixa.

-          Al menú NEOINDI s’hi podran inscriure, a partir de dimarts 10 d’abril, tots els esportistes de JJEE que participen en d’altres disciplines esportives comarcals.
-          Tots els participants de PCEE mutualitzats al Consell Esportiu podran participar-hi omplint les seves dades en un excel que faran arribar a ricardo@cebllob.cat abans de dijous 26 d’abril
-          La resta d’interessats en participar-hi, hauran d’omplir el Tríptic adjunt i enviar-ho per fax al Consell Esportiu (93.632.75.92) o fer-ho arribar als Clubs de Ciclisme de la Mancomunitat de la Fontsanta (Sant Joan Despí, Cornellà, Esplugues i Sant Just Desvern).