29 de març del 2017

VINE A CONÈIXER EL NOU PARC DE LA RIBERA

Benvolguts/des,

Aquest diumenge 2 d'abril, vine a conèixer el nou parc de la Ribera!
La remodelació del parc forma part del projecte Cornellà Natura. El disseny actual és més multifuncional, amb espais polivalents, zones d'esbarjo infantil, jocs per a la gent gran, aparells d'exercicis per practicar esport, etc.
A partir de les 10h i fins les 13:30h, podràs participar a les diferents activitats organitzades per conèixer el parc:

- Fabricació de caixes niu
- Taller de jardineria i circuit botànic pel parc
- Circuit d'habilitats en bicicleta
- Cercavila
- Activitats familiars de treballs manuals
- Ludoteca al Parc
- Sessió gimnàstica especial
- Toc toc jocs

No cal inscripció prèvia.



23 de març del 2017

Bon dia a tothom,

Des del Departament d’Educació us sol·liciten, sempre que sigui possible, que feu un esforç de difusió de la Jornada APROPA del proper 29 de març al CITILAB. Us enviem  el programa per a que us sigui més fàcil la tasca.

Ens agradaria que l’activitat sigui un èxit i que el major nombre possible d’estudiants es beneficiï de la trobada. I tampoc oblideu inscriure als tallers demostratius a les persones que puguin estar interessades en ells. Encara queden places!

Salutacions, i moltes gràcies per la vostra col·laboració.




Cornellà organitza el proper diumenge 26 de març la 4a Festa del Riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua amb una jornada festiva i educativa a l’entorn del Riu Llobregat per promoure els seus valors naturals.

Es portaran a terme nombroses activitats durant el matí per a compartir en família: tallers naturalistes, pedalada popular, itinerari botànic i d’ocells, plantada d’arbres, activitats culturals, train running i taller de fotografia naturalista.



REUNIÓN AMPA 10/03/2017

REUNIÓN AMPA VIERNES 10 DE MARZO A LAS 15:30 HORAS DE 2017
  • Asistentes: 16 personas
  • Objetivo de la reunión: decidir la empresa que gestiona el Casal d’estiu 2017
  • Contextualización: La comisión de Casal tiene 4 empresas de las cuales descartan 2 y se quedan con Ventall (años anteriores) y ControlPlay (extraescolares actual).
La comisión habla con la Junta del Ampa explicando las dos propuestas.
La Junta por diversos motivos y dudas en relación a la empresa Ventall (factura pendiente de pago del casal 2016, propuesta económica inicial elevada, incidencias puntuales en temas de ratios con los monitores de la piscina de St. Joan…) y consensuado con la dirección de la escuela, decide que para continuar con la propuesta de Ventall, ésta ha de saldar la deuda pendiente. (Ventall lo hace).
La comisión también propone que iguale los precios de Controlplay y así se igualan las ofertas económicas. Se valora en positivo la recogida de encuestas, todo y haber una baja participación, las familias que las entregaron valoran positivamente el casal anterior.
La comisión finalmente se decide por Ventall y la Junta directiva y algún miembro de la comisión que prefiere que la decisión se tome en grupo, proponen convocar una reunión con todos los miembros del grupo del google de Ampa.
  • Desarrollo de la reunión: la comisión de casal expone los pros y contras de la elección de las empresas. Su propuesta es Ventall, pese a que parte de la comisión tiene dudas, por lo anteriormente explicado.
Se desarrollan diferencias y discrepancias entre las asistentes por diferentes temas: el 10% de descuento para hermanos, incidencias piscina St. Joan, el alto porcentaje de gestión y precios en la propuesta económica de Ventall, los motivos y causa de la reunión si la comisión ya traía una propuesta...
En referencia al alto porcentaje de gestión/precio casal Ventall una asistente pide que conste en acta “su desacuerdo en relación a la rebaja económica exigida a Ventall por parte de la comisión de Casal, puesto a que todo el mundo ha de tener un sueldo digno”.
La Junta considera importante que se puedan compartir y hablar las cosas y que las decisiones se puedan decidir en grupo.
Las asistentes dan sus diferentes opiniones y visiones, llegando en algún momento a entrar en discusiones en las que se crea un clima de tensión.
Finalmente tienen lugar a las votaciones entre las dos empresas:
  1. Ventall (8 votos a favor)
  2. ControlPlay (7 votos a favor)
  3. Abstenciones 1


13 de març del 2017

“CORNELLÀ A PEU"

Benvolguts/des.
El proper 19 de Març, diumenge, a la Plaça Europa es presentarà la guia “CORNELLA A PEU” dins d’un acte festiu on es podrà participar de diferents maneres.

Aquesta guia recull 17 itineraris per la ciutat  i és una proposta que s’emmarca en el programa Cornellà Natura, que un principi té l’objectiu de renaturalitzar la ciutat, que el nostre municipi esdevingui  un territori on el verd, les plantes i els arbres, sigui preeminents i ens ajudin a transformar la ciutat a fomentar la biodiversitat i la connectivitat.

D’aquí la idea de recollir en aquesta guia itineraris pensats per caminar, conèixer, fer salut, etc.
Per aquest dia és te previst realitzar diferents itineraris per la ciutat i us podreu inscriure mitjançant el formulari que trobareu en el següent link http://www.cornella.cat/es/ noticia.asp?pag=&id=7211&por= 1&tf=ap ,  on es detallen els itineraris que es proposen i el punt de trobada.
Si ho preferiu també us podreu inscriure trucant al telèfon 93 377 02 12 Ext. 1627
El mateix dia, en les carpes d’informació podreu recollir la vostra guia del CORNELLÀ A PEU

Caminem?
Us esperem !