26 de gener del 2017

Voluntaris per la campanya solidària "Posem-li pebrots al càncer 2017"



Un any més, amb motiu del “Dia mundial del càncer”, Oncolliga i la Federació d’Entitats Catalanes contra el càncer, promouen amb els establiments Condis de Catalunya la campanya solidària “Posem-li pebrots al càncer”.

Aquesta campanya es realitzarà els dies 3 i 4 de febrer en els supermercats Condis, i té com a objectiu solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda d’Oncolliga i les entitats federades i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

Necessitem la col·laboració de voluntaris, per ser presents a qualsevol supermercat oferint als clients una bossa de pebrots que Condis prepara per a la campanya.

Us agrairem molt que feu difusió d’aquesta convocatòria de voluntaris que es poden inscriure al web d’OncolligaTambé podeu compartir la informació que publiquem a les xarxes socials.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Jornada RITMES MIL, per a grups de ball

Benvolguts/es

Us informem que degut a la bona rebuda del curs anterior amb una participació de 277 nens/es, i la petició que heu fet algunes escoles per aquesta activitat, farem la 2a edició d’una jornada per promoure el ball i les danses en activitats extraescolars.

El proper 4 de març al pavelló Can Carbonell organitzem la II. Jornada de Ritmes Mil, una trobada d’exhibicions de balls i corografies on totes les modalitats tenen cabuda.



18 de gener del 2017

CURS FAMÍLIES D'INFANTS AMB TRASTORN DE L'ESPECTRE DE L'AUTISME


L’associació Aprenem, juntament al Departament de Polítiques de Família, organitza un espai de formació per a famílies  d’infants amb Trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) i famílies interessades en el tema. La finalitat és adquirir nocions sobre el trastorn i facilitar estratègies i eines per millorar la convivència diària amb infants amb TEA.
El curs utilitzarà una metodologia eminentment pràctica amb exemplificació i resolució de situacions quotidianes basades en casos reals, aportades tan per la formadora com pels i per les participants. Els participants podran preguntar dubtes i resoldre’ls entre el grup, i explicar les seves experiències personals.
Un taller que consta de 5 sessions de dues hores, totalment gratuït i amb inscripció prèvia.

VACANCES EN FAMÍLIA


Logo
Llibret digital Vacances en família 2017

Vacances en família 2017: inici del període de preinscripcions.

Preinscripcions del 16 de gener a les 12 hores fins el 6 de febrer a la mateixa hora

Per tretzè any consecutiu el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant l'Agència Catalana de la Joventut i el suport de la Direcció General de Famílies, organitza el programa Vacances en família als albergs de la Xanascat amb l'objecte de potenciar el lleure familiar fomentant, com un aspecte educatiu, la convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies.
El programa Vacances en família va dirigit a totes les famílies residents a Catalunya amb fills i filles menors de 18 anys. Aquelles famílies interessades a participar en el programa, podreu realitzar la preinscripció des del 16 de gener a partir de les 12 hores fins el 6 de febrer a la mateixa hora, als webs xanascat.cat/vacancesenfamilia treballiaferssocials.gencat. cat/ca/ambits_tematics/ families/lleure_familiar.
Tota la informació del programa la trobareu en el llibret en format digital que us podeu descarregar en el següent enllaç:
Calendari de torns

Calendari de torns i albergs de la 1a convocatòria

Consulteu el calendari de torns i els albergs que s'ofereixen durant la primera convocatòria. Torns compresos entre els mesos de març i agost 2017.
Escapa't a la neu

Escapa't a la neu!

Gaudiu de totes les propostes de neu dels albergs de muntanya de la Xanascat amb el programa Escapa't a la neu! Tant si t'agrada esquiar com si no, tenim activitats per a tots: excursió amb raquetes de neu, esquí de fons, múixing i moltes més. Consulta-les!

17 de gener del 2017

Benvolguts i benvolgudes!

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà convida als nens i nenes de la ciutat a participar al Premi Atrapallibres 2016/2017.
Els interessats, poden contactar amb la seva biblioteca habitual a partir del 2 de gener.

Us hi esperem!

Biblioteca Central
Mn. Andreu, 15 – 08940 Cornellà de Llobregat
tel.: 933 760 111  a/e: 
b.cornella.c@diba.cat

Biblioteca Marta MataRubió i Ors, 184 – 08940 Cornellà de Llobregat
tel.: 934 800 602  a/e: 
b.cornella.mmg@diba.cat

Biblioteca Sant IldefonsPl. Carles Navales, s/n – 08940 Cornellà de Llobregat
tel.: 934 711 242  a/e: 
b.cornella.si@diba.cat

13 de gener del 2017

2ª Cursa de la dona Dream Runners Cornellà



Inscripcions obertes per a la 2ª cursa de la dona Dream Runners Cornellà*

19 de febrer / 10 h
5 km

Oberta a noies/dones de + de 15 anys i a nens i nenes entre 8 i 14 anys. 



Més informació a la web de Dream Runners



*Tota la recaptació de les inscripcions a la cursa serà destinada al projecte de salut materno infantil desenvolupat per l'ONG IPI-COOP a Etiòpia.

INVITACIÓ ACTE: "GENT GRAN. VIURE AMB DIGNITAT"

Invitació acte:   ‘Gent gran. Viure amb dignitat’


Benvolgut/da,

A Cornellà hi ha censades més de 17.000 persones major de 65 anys. La xifra suposa el 19% dels habitants de la ciutat. Es tracta d’un col·lectiu amb unes necessitats específiques que centren una part del treball del Síndic, així com d’altres organitzacions i entitats del municipi.

Conscient d’aquesta realitat, us convoco a la conferència-col·loqui que amb el títol ‘Gent gran. Viure amb dignitat’ se celebrarà el pròxim 19 de gener, a les 18 hores, a la sala M. Rosa Casanovas del Centre Cultural Joan N. García Nieto, al carrer Mossèn Andreu 13-19 de la ciutat.

L’acte comptarà amb la presència de la senyora Teresa Crespo, presidenta d’ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), que presentarà  l’informe de l’Insocat  ‘Gent gran: pobresa i vulnerabilitat’