27 de novembre del 2016

IL·LUMINACIÓ NADALENCA

La il·luminació nadalenca de Cornellà necessita d’una energia especial per poder posar-hi en marxa... la electricitat de la ciutat no dóna a l’abast per poder encendre els carrers, així doncs necessitem l’ajuda dels més petits de la ciutat per poder generar energia suficient i encendre tota la ciutat.
Tots els nens i nenes de Cornellà hauran de fabricar uns molinets de vent per crear energia especial i que posarà en marxa l'enllumenat!! 
L’acte tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre, a la plaça de Catalunya a les 18 hores.



L’UE Cornellà amb la col·laboració de l’UNES-Escola AFA i el suport de l’Ajuntament de Cornellà, la propera setmana iniciarà una nova activitat de futbol per a nens/es amb discapacitat,  el dimecres 30 de novembre al Nou Municipal de Cornellà  en horari de 18:30 a 19:30.
Per a més informació podeu contactar amb el departament d’esports o directament amb l’entitat esportiva, UE Cornellà encarregada de l’activitat.

18 de novembre del 2016

QUINTO SOLIDARI

18 Noviembre - Bingo Solidario en Citilab


Hoy celebramos una de nuestras actividades más importantes del año. Un momento divertido y distendido para pasar un buen rato todos juntos, poderos llevar grandes lotes gracias a todas las empresas participantes que nos ceden sus productos voluntariamente y colaborar con los proyectos que nuestra ONG realiza.
Apunta la cita en tu agenda y ven este viernes 18 a las 21:30h al Citilab de Cornellà a pasar una noche entretenida jugando al Bingo.

11 de novembre del 2016

MURAL DE LA SURITA


HORARIS D'INSCRIPCIÓ PEL MURAL:
DILLUNS DE 9:15 A 10:30H I DE 16 A 18H
DIMARTS DE 9:15 A 10:30H

2 de novembre del 2016

Activitat extraescolar esport adaptat dimarts al TORRE MIRANDA 16-17

Es realitza una activitat multiesportiva setmanal per a nens/es amb discapacitat,  tots els dimarts al gimnàs del TORRE DE LA MIRANDA en horari de 17:30 a 19:00.





X ANIVERSARI DE DESPLEGAMENT DEL COS DE MOSSOS A CORNELLÀ DE LL. I SANT JOAN DESPÍ.

Activitats obertes a tota la ciutadania vinculades a X ANIVERSARI DE DESPLEGAMENT DEL COS DE MOSSOS A CORNELLÀ DE LL. I SANT JOAN DESPÍ.

Activitats obertes a tots/es, grans i petits.

Us esperem el diumenge, volem que ens acompanyeu i alhora gaudirem d’una bona estona amb la xocolatada.



Teatre Familiar. PLORS DE COCODRIL

06 de novembre
La Perallimonera Teatre: “Plors de cocodril” (Teatre familiar)
Tipus: Teatre, Activitat familiar, Cultura
Informació: Un “silenci de son” omple l’estança dels “cocodrils”, els més petits d’una escola bresol. L’electricista, pretén canviar una bombeta, quan algú plora en la foscor... massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se?. 

Edat recomanada: a partir de 5 anys. 
Vídeo
Preu: 6’00,- € (+informació: http://www.laperallimonera.com/plors-de-cocodril/ )
Compra on-line


Horari: 12:00h. - 13:15h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
Adreça: C/ de Mossèn Jacint Verdaguer, 52 (Patronat cultural i recreatiu)
Barri: Centre
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA