16 d’octubre del 2016

JORNADA ESPORT INCLUSIU

RENDIRSE NO ES UNA OPCION


En el marco del programa Escoge tu causa, los empleados y empleadas de TMB han elegido como causa solidaria del año 2016 el apoyo a las personas con discapacidad. Por ello, la Fundación TMB ha diseñado una serie de acciones en colaboración con las entidades miembro del Comité Catalán de Representantes de Personas con Discapacidad (COCARMI) y CORRESOLIDARIS, que se llevarán a cabo durante el cuarto trimestre de este año. Este es un proyecto que forma parte de TMB Solidario.
Dentro de estas actividades, el 30 de octubre tendrá lugar en el parque de la Infanta de Cornellà de Llobregat, una jornada de deporte inclusivo donde se llevarán a cabo diferentes actividades totalmente gratuitas con el lema RENDIRSE NO ES UNA OPCIÓN
Los objetivos de esta jornada son:
• Difundir las discapacidades.
• Promocionar las ventajas de la práctica deportiva de personas sea cual sea su condición física.
• Generar eventos transversales en los que puedan participar personas con o sin discapacidad.
• Participar en actividades deportivas no competitivas con generación de valores.
“Las personas con discapacidad somos personas como tú. Pero también tenemos algunas necesidades distintas y, a veces, agradecemos que nos ayuden.”
Las actividades que tendrán lugar en el parque y las inmediaciones de este son:
• 10:00 horas: Cursa Open de 3 km..
• 10:30 horas: Curses infantiles.
• 11:00-14.00 horas: exhibición de deportes adaptados (Boccia, ciclismo en tándem, futbol para discapacitados visuales, atletismo, etc..)
• 11:30 horas: Master-Class de Zumba.
Además la jornada contará con música y actividades para mayores y niños.
La jornada contará con la presencia de atletas paralímpicos.

Inscripcions 53è CROS COMARCAL ESCOLAR 29/10/2016 Can Mercader

Benvolguts/des, 

El proper dissabte 29 d’octubre es celebra el 2n. Cros Comarcal organitzat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Cornellà.

Per tramitar les inscripcions heu de tenir en compte:

·         Esportistes de JJEE (inscrits al NEO): es tramiten automàticament i us farem arribar els dorsals a les instal·lacions esportives de cada entitat o a les escoles. Recordeu que és una jornada més de la competició de JJEE, per tant obligatòria per tots els esportistes.

·         Altres nens/es i joves nascuts entre el 2011 i el 1999 d’escoles i instituts de Cornellà: cal omplir la graella adjunta en aquest correu amb nom, cognoms, data de naixement, sexe i escola, i enviar-la abans del dia 25 d’octubre a vroldanv@aj-cornella.cat
*És important que ompliu i envieu la graella d’inscripció a ordinador i no  a mà.


·         Esportistes Federats de les entitats esportives nascuts entre el 2011 i el 1999: cal omplir la graella amb nom, cognoms, data de naixement, sexe i entitat, i enviar-la abans del dia 25 d’octubre a vroldanv@aj-cornella.cat
*És important que ompliu i envieu la graella d’inscripció a ordinador i no  a mà.

 



Moltes gràcies

Salutacions


Adriana González Bosch
Responsable d'Esports en Edat Escolar
c/Jacint Verdaguer 16-18 
(entrada pàrquing de l'edifici)
93.377.02.12    ext: 1468
LOGO JOCS ESCOLARS

7 d’octubre del 2016

“Programa de desenvolupament d’habilitats parentals per a famílies”

Objectiu: Aquest programa, basat en metodologia activa i grupal, s'adreça a mares i pares de nens i nenes de 2 a 17 anys, i pretén: millorar les competències de criança i habilitats, aconseguir que s’impliquin eficaçment en la construcció d’una dinàmica familiar positiva i promoure el desenvolupament de models parentals adequats.

Àmbits d’aplicació: El programa es pot desenvolupar des de diversos àmbits professionals: serveis socials, associacions ciutadanes, atenció sanitària, educació, lleure, etc.

Estructura: El programa s’estructura en diversos temes a desenvolupar entre 9 i 11 sessions. Aquesta flexibilitat que es contempla en el seu disseny respon a la necessitat d’oferir una intervenció el més adaptada possible a les diverses realitats que es troben a contexts diversos que conten amb necessitats i prioritats específiques. La metodologia d’actuació que es proposa per al desenvolupament de les sessions és cooperativa entre iguals, basada en l’experiència i participativa. Les sessions tindran una durada aproximada de dos hores cadascuna i s’han dissenyat per a poder ser portades a terme en grups de màxim 20 participants i mínim de 12.

ACTIVITAT DIA MARTIN GARDNER

mmaca

Museu de Matemàtiques de Catalunya

Activitats al Parc Can Mercader
 

Com és tradicional, celebrem la data del naixement de Martin Gardner amb reptes matemàtics a l'aire lliure per a tota la família. Hi esteu convidats! 

LABORATORIO CREATIVO (infantil)


TALLER EXPERIMENTAL EN ANGLÈS PER A MARES I ELS SEUS FILLS I FILLES


Llibres BIG BEN

Big Ben es situarà a l'entrada de l'escola per la venda dels llibres d'anglès el dilluns10, dimarts 11 i dijous 13 de 16:30 a 18:00h.

3 d’octubre del 2016

El CEBLLOB rebrà finançament de la Comissió Europea a través del programa Erasmus+ Sport pel projecte Green Play


BIG BEN REUNIÓ

Apreciados Padres,

Informarles que el próximo día 7 de Octubre a las 16:45, estaremos en la Sala Polivalente del Colegio Suris, donde haremos una pequeña presentación de quienes somos, materiales que utilizaremos y el día que se podrán adquirir más objetivos del curso 2016-17.

 Les esperamos!

  
Un cordial Saludo / Best regards,
Administración
Merche Sánchez
93 373 21 13
bigben@bigben.cat

1 d’octubre del 2016

CURSA RCDE RUNNING 1900 - 13 de novembre

Benvolguts/des,

El proper diumenge 13 de novembre se celebra la 2ª Cursa Solidària “Running 1900” organitzada pel RCD Espanyol amb la col·laboració dels Ajuntaments de Cornellà i el Prat, i els Clubs d’atletisme Cornellà Atlètic i Pratenc.

Podreu trobar tota la informació de l’esdeveniment a: