28 de novembre del 2015

Projecte jovesPELL

El Parc Esportiu Llobregat, el PELL, estrena un nou projecte, el #jovesPELL, adreçat a menors d' entre 8 i 16 anys.
Es tracta d'una alternativa que programa de forma trimestral la pràctica d'activitats esportives combinades amb cursos de cuina, pintura, fotografia, entre altres expressions culturals. L'objectiu de l'equipament esportiu és oferir una alternativa a aquells nens i nenes que ja han superat l'edat per ser inscrits en la Ludoteca del centre i que, a més, sense ser acompanyats dels seus pares no poden participar en les activitats del PELL, per ser menors de 16 anys.
La instal·lació esportiva ofereix una prova gratuïta durant quatre setmanes sense cap compromís del 23 de novembre al 17 de desembre. Els interessats ja poden apuntar-se ja en la recepció del PELL.

24 de novembre del 2015

Partit contra la violència masclista 28 novembre

Benvolguts/des,

Dintre del programa d’activitats que es realitzen a la Ciutat de Cornellà amb motiu de la celebració del dia contra la violència masclista, des del Departament d’Esports i el departament de la dona amb la col·laboració de l’entitat Cd. Almeda i l’empresa Eninter, realitzarem un partit de futbol on esteu tots i totes convidats/des per tal de passar un matí d’esport saludable. El partit tindrà lloc al Camp de futbol Almeda aquest dissabte dia 28 de novembre a les 10 del matí.

16 de novembre del 2015

L’Ajuntament de Cornellà condemna i expressa la seva repulsió pels atemptats terroristes de París

L'Ajuntament de Cornellà, davant els atemptats terroristes que van tenir lloc la nit de divendres a París, vol expressar la seva repulsa als atacs succeïts a França i la seva solidaritat amb les víctimes i el poble de la capital francesa.
En nom dels membres del consistori, així com dels veïns i veïnes de Cornellà, volem manifestar el nostre condol als familiars de les víctimes i als ciutadans de París. Més de 120 persones han resultat mortes i desenes han estat ferides en diferents atacs que s'han produït en diversos punts de la capital francesa.
També volem mostrar el nostre recolzament a les autoritats del país gal davant aquesta situació d'emergència.
Rebutgem qualsevol forma de terrorisme, ja que l'ús de la violència no té cap tipus de justificació i és un atac contra la democracia i les llibertats tant individuals com col•lectives.
 
Per avui dilluns 16 de novembre s'ha convocat una concentració per fer un minut de silenci en solidaritat amb França a les 19h a la plaça de l'Ajuntament.

MASTER CLASS SOLIDÀRIA ZUMBA
















Benvolguts/es

Us informem que el proper diumenge dia 13 de desembre a les 12:00 l’Escola Abat Oliba organitza una Master Class Solidaria per l’Escola Virolai.

Les inscripcions seran el mateix dia al pati de l’escola.

Entrada: 4 (nens/es menors de 12 anys gratuït.)

Per a més informació podeu consultar a:ampabatoliba@gmail.com

8 de novembre del 2015

CORNELLÀ SOLIDARI-CAMPANYA D'EMERGÈNCIA

Necessitem urgentment aliments, roba, mantes i medicaments



CAMPANYA D’EMERGÈNCIA

Degut a las inundacions als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf necessitem urgentment recollir materials per enviar una caravana al Sàhara

Materials que necessitem

Aliments
Llet, dátil, mel en pots de plàstic
Conservas de peix
Llaunas de conservas
(Si us plau els pots i envasos de plàstic o metall. No podem transportar vidre degut a la fragilitat)

Medicaments
Iode, Injectables, alcohol, sèrum, Ibuprofèn, aspirinas, paracetamol, antibiòtics
Gasas
Vendas

Roba
Mantes

La recollida de material es durà a terme a la FAVCO  al Carrer Ermengol Goula nº3
De dilluns a dijous de 17:30h a 20:30h i divendres de 10:30h a 13:00h.
L’últim dia de recollida és el 18 de Novembre.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

Altres punts de recollida:
Centro Cívico García Nieto (Mossèn Andreu, nº15)
Centro Cívico St.Ildefonso (Gerdera nº 0)
 

4 de novembre del 2015

Horaris i calendaris 1a fase Jocs Escolars

Ja podeu consultar els horaris e instal·lacions definitius per la 1ª fase de Jocs Escolars. Si algú ja els havia vist torneu a confirmar perquè pot ser han hagut alguns canvis durant el dia d’ahir.

www.cebllob.cat

“Catalunya amb els refugiats”


La veritat és que la resposta de mobilització a la crida de la campanya “Catalunya amb els refugiats” ha estat extraordinària. En molt pocs dies, la iniciativa de centenars de col·lectius, entitats i persones arreu del país han fet que es multipliquessin els punts de recollida i que el material sol·licitat es recollís molt més ràpid del previst.

En aquests moments, els tràilers ja són plens  i els coordinadors de la campanya agraeixen tot el suport rebut, demanen que s’aturi la rec­ol­l­ida de mate­r­ial i que aque­lls col·lectius que n’hagin rec­ol­lit i encara no l’hagin lliurat s’hi posin en contacte per posar-se d’acord.

De moment doncs, es frena la cam­pa­nya amb aque­sts dos tràil­ers plens, que equivalen a uns 100 palets (mil­ers de caixes plenes de material necessari per als refugiats). Més endavant s’estudiarà l’opció de trobar nous camions per a nous trasllats.