10 de juny del 2015

FESTA DE LA FaPaC

Famílies, fem una festa! Diumenge 21 de juny, veniu a la Festa de la FaPaC!

Perquè arriba l’estiu...   Perquè és fi de curs...    Perquè volem passar-ho bé...    Perquè tenim uns premis per lliurar...   Perquè a les famílies no hi ha qui ens aturi...

EL PROPER  DIUMENGE 21 DE JUNY FEM UNA GRAN FESTA AL PARC DE LA BARCELONETA, A BARCELONA

Hi actuaran les MACEDÒNIA, el ROGER CANALS, la DÀMARIS GELABERT... Hi haurà bollywood i batucada, narració de contes... Tallers de dibuix, ioga, escacs, patins en línia...  Fins i tot un torneig de bàsquet! I moltes sorpreses més.

I, és clar, també hi haurà propostes d’acció i participació, perquè el nostre motor i raó de ser és la defensa d’una educació pública de qualitat. I un Espai FaPaC, amb una Fira d’AMPA: serà un ocasió excel·lent per conèixer millor la tasca, activitats i serveis de la Federació i algunes de les empreses i entitats que col·laboren amb nosaltres. 

Feu córrer la veu. Veniu a la festa de la FaPaC! 

CURS D'INICIACIÓ A TÈCNIC/A D'ESPORTS "JOCS I ESPORTS"


Us informem que el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Just Desvern organitzen un Curs d’Iniciació a Tècnic/a d’Esports “Jocs i Esports” (CIaTE) per voluntariat. El curs de 50 hores (fonamentalment pràctic) facilita la formació bàsica per a la realització d’activitats esportives en l’àmbit extraescolar.
                          
Aquest curs es portarà a terme els següents dies:
§  Divendres 19 de juny de 15.30 a 19.30h.
§  Dissabte 20 de juny de 9h a 14h.
§  Dilluns 22 de juny de 9h a 14h i de 15.30 a 19.30h.
§  Dimarts 23 de juny de 9h a 14h.
§  Dijous 25 de juny de 9h a 14h i de 15.30 a 19.30h.
§  Divendres 26 de juny de 9h a 14h i de 15.30 a 19.30h.
§  Dissabte 27 de juny de 9h a 14h.
                                                                                                                   
El lloc de realització serà al CEM La Bonaigua (Passeig de la Muntanya, 25) de Sant Just Desvern i el curs serà reconegut mitjançant una certificació d'assistència signada per l'Escola Catalana de l'Esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.


Per qualsevol altra consulta també podeu mirar la nostra pàgina web (www.cebllob.cato contactar directament amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Activitats de medi ambient a Cornellà: setaman del 8 al 14 de juny


Renova la teva roba

Porta la roba que ja no vulguis però que estigui en bon estat, als llocs de recollida en els horaris indicats. Te la canviaran per punts que podràs bescanviar per altres peces de roba en els dies i hores dedicats a l’intercanvi. 

Dies per portar roba
Del 8 al 12 de juny de 17 a 20:30h al Centre Cívic Sant Ildefons i al Parc Esportiu Llobregat

Dies d'intercanvi
Parc Esportiu Llobregat: dilluns 15 i dimarts 16 de juny de 17 a 20:30h
Centre Cívic Sant Ildefons: dimecres 17 i dijous 18 de juny de 17 a 20:30h

Aquest projecte vol promoure el consum responsable, donant la oportunitat de canviar l’aspecte del nostre armari gràcies a l’intercanvi deroba.
Trobareu tota la informació sobre el funcionament de l'activitat al fulletó adjunt.

Taller d'hort ecològic

El proper diumenge 14 de juny de 11 a 13h, Tecsalsa ofereix un taller per aprendre els conceptes bàsics per fer un hort ecològic a casa.
L'activitat està adreçada a públic adult i no requereix inscripció prèvia.
La trobareu al Parc de Can Mercader, al costat del Mercat de Pagès.

Tota la informació en el cartell adjunt.

Microtaller familiar: “Un hort dins de casa”

Dimecres 10 de juny a les 18h la Biblioteca de Sant Ildefons us ofereix aquest taller adreçat a famílies amb infants a partir de 5 anys.
Veniu en família i apreneu com tractar la terra, les llavors, els planters, com regar i altres consells per fer créixer el vostre petit projecte. El món de les plantes és fascinant, us atreviu a entrar-hi?
Cal inscripció prèvia i alguns materials. Trobareu la informació detallada en aquest enllaç: http://agenda.cornella.cat/Fitxa.aspx?idAct=15600