29 de maig del 2015

"Posa't la gorra" a favor dels nens i nenes amb càncer infantil

"Posa't la gorra" a favor dels nens i nenes amb càncer infantil

Us traslladem aquesta informació per si és el vostre interès i col·laborar amb l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona.

El proper diumenge 7 de juny de 2015, organitza la tretzena edició de la Campanya de sensibilització al càncer infantil “Posa’t la Gorra!” al parc temàtic de Port Aventura (Vila-seca). Amb la compra de la gorra que val 18 € inclou una entrada a PortAventura!

L'essència de la campanya és comprar anticipadament la gorra com a símbol solidari dels nens amb càncer. Us ofereixen una oportunitat per fer una excursió de final de curs a PortAventura amb un preu molt més econòmic i, a més, el finançament és per una bona causa. Sobretot, recordar-vos que ha de ser una compra anticipada, el mateix dia de la festa ja no es podran vendre gorres!

Acte de Presentació de l'Associació Cultural Jam In a Cornellà


Setmana de l'Energia de Cornellà de Llobregat

La primera de les activitats tindrà lloc aquest dissabte dia 30 al Parc Esportiu Llobregat. Es farà el V Cross Popular PELL Corpus i es comptarà amb activitats per infants i adults per promoure l'estalvi energètic, l'energia sostenible i sensibilitzar sobre la pobresa energètica.

Durant els mesos de juny i juliol tindran lloc altres activitats a la biblioteca Marta Mata, a la biblioteca Sant Ildefons i als centres cívics de Sant Ildefons i García Nieto.

20 de maig del 2015

III TORNEIG D’ESCACS ACTIUS 2015 “LA CANALLA D’EN NICOLÁS”




ACTIVITATS CAN MERCADER

24 de maig de 11 a 13h. Itinerari botànic pel parc de Can Mercader
Les altes palmeres, els enormes plataners i la bella acàcia són alguns dels arbres singulars que fan de Can Mercader un parc de gran valor històric i patrimonial. Acompanyats d’un expert seguirem la proposta d’itinerari botànic que recorre el parc per anar descobrint la vegetació i ens endurem de regal el llibret de l’itinerari.
Inscripcions: 93 256 22 20 de dilluns a divendres de 10 a 13h, activmuseuciencies@bcn.cat

31 de maig entre les 11 i les 13h. Els arbres de Can Mercader guarden molts secrets
Dins de la Jugatecambiental i coincidint amb les Festes del Corpus, a través d’un itinerari autoguiat descobrirem les singularitats dels arbres de Can Mercader.
Aquesta activitat és per públic familiar i no requereix inscripció prèvia.
Hi haurà un petit obsequi pels participants.

11 de maig del 2015

SEGON MERCAT D'INTERCANVI I SEGONA MÀ

Benvolguts/des,
 
Us fem arribar informació del segon Mercat d'intercanvi i segona mà de Cornellà de 2015, que tindrà lloc aquest dissabte 16 de maig de 10 a 14h a l'esplanada del Parc Esportiu Llobregat (entre c/ Sorral del Riu i Av Baix Llobregat), coincidint amb la Festa Major del barri de Riera.
 
Si voleu reservar una taula podeu fer-ho a:
 
La Fragua, c/ Vistalegre, 40
Telèfon: 93 375 62 67
 
Animeu-vos a intercanviar o vendre i també a venir a gaudir de l'ambient festiu i trobar allò que necessites a molt bon preu, contribuint a evitar residus!
 
Trobareu tota la informació al document adjunt.
 
Atentament,
 
Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Tel. 93 475 87 18


CLUB KARATE SHINGI KAI

Benvolguts/es,

Us informem que el Club Karate Shingi Kai de Cornellà, en col·laboració amb el Departament d’Esports, ha organitzat una Jornada comarcal de Karate Escolar que es durà a terme el proper 23 de maig  a partir de les 09:00 hores al pavelló Can Carbonell al carrer Marià Benlliure, s/n.

Aquest  especialitat  d’esport  individual  forma part  del  conjunt  d’activitats esportives  programades  dins  del Jocs  Escolars  de  Cornellà  pel  curs2014/2015. A  continuació,  es  detallen  les  modalitats  de  la  competició així com  les categories: