23 d’octubre del 2012

DIMISSIÓ

Benvolguts pares i mares,
Us informem que a la darrera assemblea de socis i sòcies de l
ampa, el passat divendres 19 doctubre, els càrrecs principals de la Junta Directiva (Presidenta, Vice-presidenta, Secretària i Tresorer) van presentar la seva dimissió.


No es va presentar ni votar cap Junta Directiva nova, però si que hi va haver un grup de mares que es van oferir per fer de vocals. Per tal de repartir els càrrecs i organitzar una possible nova Junta Directiva, s ha convocat una reunió de treball el proper divendres, 26 d octubre, a les 16,45h a l aula polivalent. Hi haurà servei d acollida gratuïta. Tots els pares i mares que no van assistir a l assemblea però volen participar en aquesta nova ampa esteu convidats a assistir-hi.

Ampa de l Escola Suris

Cornellà, 22 d octubre de 2012

17 d’octubre del 2012

ASSEMBLEA DE L'AMPA

El proper divendres dia 19 d'octubre a les 17h hi ha assemblea de l'Ampa per renovar els càrrecs de la junta.
Hi haurà servei gratuït d'acollida (cal apuntar-se)

16 d’octubre del 2012

PLACES LLIURES A TEATRE MUSICAL

Encara queden places a Teatre Musical per:

P5 i 1r. dimecres de 16:30 a 17:30h.

La FaPaC dóna suport a les mobilitzacions del Sindicat d'Estudiants

15 Octubre 2012
La FaPaC, com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa, dóna suport a les accions impulsades pel Sindicat d’Estudiants aquesta setmana a l'ensenyament secundari.  
La federació deixa en mans dels alumnes i de les famílies la voluntat d’exercir el dret de vaga convocada per dijous 18 d'octubre.
La federació rebutja els atacs constants i retallades que està patint l'educació i defensa fermament una escola pública i de qualitat. En aquest sentit, la FaPaC fa una crida a la participació a la manifestació convocada pel MUCE -Marc Unitari de la Comunitat Educativa- que tindrà lloc el proper dissabte 27 d'octubre a Barcelona18h Plaça Urquinaona sota el lema "PER LA DIGNITAT I LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC". 
Durant la manifestació es denunciarà que l’ensenyament públic de Catalunya està patint els efectes d’una política de retallades socials molt notable que posa en serioses dificultats el seu caràcter de servei públic.  Aquestes retallades, que estan afectant  molt negativament la qualitat dels centres públics i les condicions del seu professorat, repercuteixen sobre els  sectors més vulnerables socialment i econòmicament de la nostra societat.